Europa League

Dică a explicat ce le-a zis jucătorilor la pauză + mesaj pentru Șumudică: "Mă aștept să reacționeze acum" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 septembrie 2017

Nicolae Dică e bucuros că echipa sa a revenit după pauză și s-a impus în deplasarea de la Lucerna cu Lugano, scor 2-1. A explicat ce le-a zis fotbaliștilor la pauză. 

"Am făcut o primă repriză foarte slabă, nu la nivelul nostru. Cred că am intrat puțin relaxat. Jucătorii au gândit că meciul va fi ușor. Eu i-am avertizat că nu va fi așa. Prima repriză le-a ieșit acel pressing sus.

Le-am zis la pauză că trebuie să fim mai agresivi, să jucăm mingea la margine, să avem o posesie mai bună. Să ținem mai mult de minge, ne-am creat ocazii de a marca. Lucrul pozitiv e că am revenit după ce am fost conduși.

Nu a fost pedeapsă la Ovidiu. L-am scos pentru că aveam nevoie de un jucător mai ofensiv. Man arată o maturitate extraordinară. Ține bine de minge. Mi-a ieșit această schimbare.

Se joacă mult pe benzi pentru că sunt multe echipe care se apără cu noi, se aglomerează, și e greu să verticalizezi. E foarte greu să marchezi împotriva echipelor care se apără în 30 de metri", a zis Dică la TV Telekom Sport.

...despre Alibec, Momcilovici și Nedelcu: "Atâta timp cât am reușit să câștigăm, cred că am făcut bine că i-am lăsat acasă pe acei jucători. Am explicat și înainte de ce i-am lăsat acasă".

...despre Plzen - BeerSheva 2-1: "Plzen e o echipă bună. Mă așteptam să câștige acasă. Pentru noi nu este bine, speram la un egal sau o victorie a lui Hapoel. Dar noi depindem de noi. Sperăm să luăm cel puțin 4 puncte cu Beer Sheva următoarele două meciuri".

...despre Șumudică: "Mă aștept la o reacție de la domnul Șumudică după acest meci când au marcat Morais și Budescu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.