Liga 1

"Banii şi plec!"

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Pus pe liber de antrenorul "Bătrînei Doamne", Marin Barbu, Adrian Drida se pregăteşte la Arad şi asteaptă o discuţie cu preşedintele Nicolae Bara, pentru a-şi clarifica situaţia. "Mă antrenez la stadion, împreună cu Văsîie. Sînt dispus să plec, doar vreau să-mi recuperez banii. Am pierdut pregătirea, sper să-mi pot găsi o echipă, asta e, dacă nu mai e nevoie de mine, nu stau cu sila”, a spus mijlocaşul. Drida a semnat cu UTA vara trecută, pentru 5 ani.

Prezentare cu CFR
UTA îşi va prezenta lotul pe 16 februarie, cu o săptămînă înainte meciului cu Gloria Bistriţa. Alb-roşiii vor juca la Arad, în compania formaţiei de liga secundă CFR Timişoara. Altfel, San Paolo a virat ieri 20.000 de euro în contul clubului, după care a reziliat contractul de sponsorizare cu formaţia arădeană.

Oli gata de joc

Pedro Oliveira a ajuns în cantonamentul UTA-ei din Antalya şi a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Marin Barbu. Mijlocaşul portughez va debuta astăzi în tricoul alb-roşu. Arădenii întîlnesc formaţia a doua a Borussiei Monchengladbach.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.