Liga 1

EXCLUSIV Prima reacție din partea oficialilor Chiajnei, după petrecerea de pomină din mijlocul săptămânii: "Cum să îi penalizez?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 29 septembrie 2017

Unii dintre jucătorii Concordiei Chiajna au petrecut în seara de joi alături de lăutari (detalii AICI), însă președintele clubului ilfovean susține că aceștia aveau aprobare pentru a sărbători ziua de naștere a unui membru din staff-ul administrativ.

Contactat de Gazetă, Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a adăugat că jucătorii au putut petrece timp de trei ore și că această perioadă nu a fost depășită de niciunul dintre cei participanți la petrecere, astfel că nu vor exista sancțiuni.

- Domnule Tănase, ați văzut filmarea de la petrecerea jucătorilor dumnevoastră? Au sărbătorit victoria cu Dinamo?
- Da, am văzut filmarea, dar n-a fost nicio petrecere pentru meciul cu Dinamo. A fost ziua unui angajat din staff-ul administrativ al clubului, la care jucătorii țin foarte mult.

- E normal să stea la astfel de petreceri în timpul sezonului?
- Au avut aprobarea clubului și a antrenorului principal pentru a participa la serbare maximum trei ore. Și nu a depășit niciunul.

- Deci nu se pune problema de vreo penalizare?
- Nu, domnule, cum să îi penalizez dacă au avut acceptul meu? Sunt băieți de caracter, care știu ce au de făcut în continuare și poate chiar meritau o descătușare după perioada mai puțin fastă din campionat peste care au trecut. Acum suntem pe drumul cel bun, așa că meritatu puțină destindere.

Petrecerea de la Chiajna a avut loc la o zi după succesul obținut de ilfoveni în "Ștefan cel Mare", 3-2 în fața lui Dinamo. Următorul meci al Concordiei va avea loc luni, în deplasare cu FC Voluntari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.