Liga Campionilor

Hațegan, ironizat de oficiali după prestația din meciul Sporting - Barcelona: "Va primi Balonul de Aur"

Foto: Alec Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 29 septembrie 2017

Bruno de Carvalho, președintele lui Sporting, îl ironizează pe Ovidiu Hațegan după ce portughezii au pierdut cu 0-1 meciul cu Barcelona din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Comentariile malițioase la adresa lui Ovidiu Hațegan nu se opresc în Portugalia. Criticat dur de jurnaliștii lusitani, care i-au reproșat că le-a tăiat jocul alb-verzilor umplându-i de cartonașe galbene, arbitrul arădean a fost ironizat și de președintele lui Sporting.

"Văzând atâtea meciuri în cupele europene și știind că Balonul de Aur este oferit celui mai mare artist din fotbal, cred că un român va primi trofeul în acest an. Artistul anului", a comentat Bruno de Carvalho pe Facebook.

Cu o zi înainte, antrenorul Jorge Jesus declara la conferință: "Arbitrul ne-a luat agresivitatea. Ne-a dat cartonașe pentru tot și pentru nimic". 

Din brigada condusă de Ovidiu Hațegan au mai făcut parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitrii adiționali Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu și arbitrul de rezervă Radu Ghinguleac.

6 jucători au primit cartonașe galbene la Sporting în meciul de miercuri (doar doi ai Barcelonei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.