Liga 1

Un jucător adus de Dinamo în această vară oferă detalii incredibile de la echipă: "El i-a făcut schimbările lui Contra, îi spunea să mă scoată"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 septembrie 2017

Juan Albin a fost jucătorul lui Dinamo pentru numai câteva săptămâni,  deși ce "câinii" s-au luptat pentru semnătura sa în această vară și acuză că schimbările la echipă erau făcute de preparatorul fizic, nu de Cosmin Contra.

Mijlocașul ofensiv nu era în parametri optimi din punct de vedere fizic, dar susține că l-a avut împotriva sa și pe Javi Reyes, preparatorul lui Dinamo.

"Înainte de meciul cu CFR Cluj, Javi Reyes a vorbit cu mine și mi-a spus că nu m-a văzut competitiv, că preferă să nu joc în acel meci și să muncesc mai mult pentru că voi juca în meciul următor, cu Iași.

Sunt convins că atunci când jucam titular, domnul Javi Reyes îi spunea lui Contra să mă scoată și în condițiile astea mă scotea mereu de pe teren. La meciul cu Iași, Javi i-a făcut toate schimbările lui Cosmin. Toate!

În mod normal, un preparator fizic trebuie să aibă grijă de starea noastră fizică și să îl lase pe antrenor să-și facă treaba, nu așa", a spus Juan Albin pentru săptămânalul Fanatik. 

Albin a venit în această vară la Dinamo, la cererea lui Mutu și Contra, dar a dezamăgit prin evoluțiile sale, jucând doar 6 partide pentru echipa alb-roșie. Cosmin Contra a anunțat despărțirea de jucător la finalul lunii august, în cadrul unei conferințe de presă (detalii AICI).

1.000.000 €este cota lui Albin în prezent, pe transfermarkt. În 2009, când era la Getafe, era cotat la 8 milioane de euro

41 de minutea jucat în medie sud-americanul în cele 6 meciuri pentru Dinamo

Caseta de la Poli Iași - Dinamo 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.