Europa League

Mirel Rădoi a detectat câteva probleme la FCSB: "Îmi pare rău că am cobit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 septembrie 2017

Mirel Rădoi a analizat partida câștigată de FCSB în deplasarea de la Lugano, scor 2-1, și a detectat câteva probleme în apărarea roș-albaștrilor.

"A fost o partidă mult mai echilibrată decât mă aşteptam, dar victoria cred că este meritată. Steaua nu s-a ridicat la miza meciului şi la valoarea pe care o are, dar cel mai important este că e pe primul loc în grupă. Avem speranţe că o echipă românească va depăşi faza grupelor.

Îmi pare rău că am cobit puţin, dar eu am văzut problemele fundaşilor, distanţa e prea mare în centrul apărării. Când au posesie, fundaşii centrali se deschid foarte mult, iar în momentul în care se pierde mingea, ei sunt foarte descoperiţi. Iar golul e cel mai bun exemplu. Sunt sigur că Nicolae Dică lucrează foarte mult la acest aspect, dar nu se pot vedea rezultatele atât de repede", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

FCSB e lider în Grupa G cu maximum de puncte după două etape. Pe locurile 2 și 3, la egalitate de puncte, se află Viktoria Plzen și Hapoel Beer Sheva. Lugano e ultima, fără niciun punct.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.