Liga 1

Au fost dezvăluite numele jucătorilor de la FCSB monitorizați de Chelsea!

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 September 2017

Michael Emenalo, directorul sportiv al lui Chelsea, a urmărit săptămâna trecută partida dintre FCSB și Dinamo, iar publicația franceză Foot Mercato susține că oficialul londonez a fost cu ochii pe patru jucători ai roș-albaștrilor.

Foot Mercato scrie că jucătorii monitorizați de Chelsea sunt Florinel Coman (19 ani, atacant), Dennis Man (19 ani, atacant), Florin Tănase (22 de ani, mijlocaș) și Dragoș Nedelcu (20 de ani, fundaș). O decizie definitivă în cazul acestora ar urma să fie luată în iarnă.

Publicația franceză notează și faptul că jucătorii doriți de Chelsea au clauze foarte mari, iar formația londoneză va fi obligată să achite sume uriașe în schimbul fotbaliștilor doriți. Un exemplu ar fi Florinel Coman, care are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Pe urmele lui Dennis Man este și Ludogoreț, însă bulgarii nu par să aibă banii necesari pentru a lua noua perlă a roș-albaștrilor.

Citește și: Războiul impresarilor: răzbunarea lui Ioan Becali. Pentru cine a venit și ce spune directorul tehnic al lui Chelsea despre derbyul FCSB - Dinamo

1.500.000 €e cota de transfer a lui Florinel Coman, conform transfermark.de

250.000 €e cota de transfer a lui Man

1.500.000 €e cota de transfer a lui Florin Tănase

1.500.000 €e cota de transfer a lui Dragoș Nedelcu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.