Liga 1

Îngrijorător! Mijlocașul de care depinde FCSB e în regres și ar putea pune în pericol și naționala: "Ce rost mai are?"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 septembrie 2017

Mijlocașul Mihai Pintilii e în regres față de sezoanele trecute, o scădere pe care o ilustrează și frecvența îngrijorătoare cu care încasează cartonașe galbene!

FCSB suferă când lipsește Pintilii, "adevăratul lider din vestiar", așa cum îl consideră MM Stoica. Aprecierea managerului nu-i garantează mijlocașului păstrarea la infinit a formei care l-a consacrat. Mihai are evoluții mai slabe decât în sezoanele trecute și, în general, tot randamentul lui e în scădere.

La aproape 33 de ani, mijlocașul a mai pierdut din viteză. Nu era nici înainte un fotbalist rapid, așa că îngreunarea vitezei de reacție vine la pachet cu falturi mai dese și mai dure. Automat și cu cartonașe. În acest sezon are 8 "galbene" în 12 meciuri! O dată a luat două pe meci, când FCSB a remizat cu Sporting la Lisabona, 0-0.

"Eu, dacă aș fi selecționer, nu m-aș mai convoca la națională! Ce rost mai are? Sunt prea bătrân! Să aducă tineri, cu care se poate construi un viitor!"
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

Detalii despre schimbarea din prestațiile lui Mihai Pintilii și cum influențează asta strategiile lui Dică și Contra aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.