Liga 1

Samba

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"U" mizează pe brazilieni pentru a se salva de la retrogradare şi vrea să-l transfere şi pe mijlocaşul Bayano (29 de ani)

La doar o zi după ce s-a tras cortina la Festivalul de la Rio, tehnicianul "şepcilor roşii", Alpar Meszaros, l-a testat în amicalul de ieri cu Chunnam Dragons (0-0), disputat la Belek, pe mijlocaşul brazilian Erison da Silva Bayano (27 de ani), care a jucat ultima oară în Mexic, în liga secundă.

Bayano a evoluat pe toată durata reprizei secunde în centrul liniei de mijloc a "studenţilor" şi l-a impresionat pe Meszaros prin tehnicitate şi clarviziune. "Bayano a lăsat o impresie bună", a spus antrenorul Universităţii pentru ştirile sportive de la TVR Cluj.
Ieri au fost testaţi şi portarul albanez Ilion Lika, cu şanse mari să fie păstrat în lot, dar şi conaţionalul său, mijlocaşul Alert Alcani, care nu a convins. Fundaşul dreapta Jamesson Brito va părăsi cantonamentul "şepcilor roşii" din Turcia, nereuşind să-i convingă pe antrenori că merită să fie păstrat în lotul lărgit.

Dancia rupt
Fundaşul Cristian Dancia, achiziţionat în iarnă din postura de jucător liber de contract, s-a accidentat la primul amical al "şepcilor roşii" din Turcia. Luni, în minutul 20 al meciului cu ruşii de la Gazovik, Dancia a suferit o entorsă la genunchi, fiind înlocuit de Suller. Dancia are dureri serioase la genunchi şi a fost oprit de la pregătire. El riscă să stea pe tuşă două luni, urmînd să efectueze un examen complet la revenirea în ţară.

"U" Cluj - Chunnam Dragons 0-0
"U" Cluj (prima repriză): M. Oltean - Unguruşan, Bilica, Iodi, Alcani - Silvăşan, Bundea, Soporan, A. Savu - D. Goga, Băd
"U" Cluj (repriza secundă): Lika - Brito, Cordoş, Şoltuz, Suller - Budean, B. Dolha, Baiano, Buş - Cl. Răducanu, N. Jovanovici. Antrenor: Alpar Meszaros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.