Liga 1

Soția lui Sorin Cârțu va face un gest neașteptat pentru CSU Craiova: "Întreaga noastră familie trăiește pentru culorile alb-albastre"

Foto: Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 septembrie 2017

CSU Craiova va inaugura noul stadion din Bănie după jumătatea lunii octombrie, iar cu această ocazie soția lui Sorin Cârțu s-a gândit la o surpriză.

"Noi avem cofetării în Craiova și cred că ar fi o idee interesantă că în cinstea inaugurării noului stadion din Bănie să facem un tort sub forma noii arene. Întreaga noastră familie trăiește pentru culorile alb-albastre și ne-am dori foarte mult că mișcarea fotbalistică din Bănie să redevină ceea ce a fost odinioară", a declarat Silvia Cârțu la TV Telekom Sport.

Soția legendei craiovene are experiență în ceea ce privește surprizele, după ce în urmă cu câțiva ani i-a făcut o prăjitură personalizată soțului ei pe care scria Sorinaccio: "A fost o prăjitură din fructe, pentru că soțului meu îi plac prăjiturile cu fructe. Acum aceasta nu se mai află la vânzare pentru că oamenii preferă, din ce mi-am dat eu seama, mai mult prăjiturile din ciocolată".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.