Liga 4

VIDEO Tensiuni după AFC Rapid - Academia Rapid 0-3 » Fanii au chemat ambele echipe la raport: "Nu trebuia să intrați pe teren!"

FOTO: Captură

Articol de Alin Grigore  —  Saturday, 30 September 2017

Fanii Rapidului au fost puși astăzi într-o situație extrem de neplăcută, fiind nevoiți să asiste la duelul dintre AFC Rapid și Academia Rapid din Liga a 4-a, formațiile care susțin că sunt continuatoarele echipei înființate în 1923.

Academia Rapid, echipa susținută de Primărie, s-a impus cu 3-0, dar nimic nu i-a stopat pe fani să-și exprime nervozitatea la final. Reuniți la Peluza Nord, fanii au chemat după meci ambele echipe la raport, reproșându-le jucătorilor că au acceptat să joace o asemenea partidă.

Reporterul GSP.RO prezent la meci a surprins discursul dur rostit de unul dintre liderii de galerie ai vișiniilor. Daniel Niculae, atacantul Academiei Rapid, s-a implicat și el în dialog.

Lider galerie Rapid: "Nici nu trebuia să intrați în teren în * mea! Trebuia să îi respectați pe Pancu și pe Niculae. Ăștia sunt zeii noștri aici în stadion.

Daniel Niculae: Ce vină au ei?

Lider galerie Rapid: S-a făcut un lucru foarte urât. În primul rând, nu trebuia să veniți să jucați în casa noastră.

Daniel Niculae: Bocciule (n.r. liderul galeriei), n-au ei nicio vină. Au jucat, vor să demonstreze. Ei sunt rapidiști.

Lider galerie Rapid: Băi Nico, ei nu trebuiau să demonstreze la Liga 4 nimic. Trebuie să ne respectăm între noi, să stea și ei aici să se bucure alături de noi"

Vezi și: VIDEO + FOTO 3 goluri în ineditul AFC Rapid - Academia Rapid » Pancu a ieșit accidentat: "O tristețe de meci. Să rămână o echipă și la noi, și la Steaua, și la Dinamo!"

"A fost o tristețe de meci. Trebuie să-l uităm cât mai repede. Noi avem marca și culorile închiriate. Au fost foarte puțini suporteri pentru că nu au știut cum să reacționeze la această situație. Ne dorim să rămână o singură echipă. Organele statului vor decide care echipă e cea adevărată.

La început eram ironici cu FCSB, dar uitați-vă acum. Cred că e spre binele sportului să rămână o echipă și la noi și la Steaua și la Dinamo. O să ne străduim să oferim spectatol cu CSA Steaua. Interesul în rândul suporterilor e foarte mare", a mărturisit atacantul de 40 de ani al Academiei Rapid" Daniel Pancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.