Liga 1

Un cunoscut impresar român îi spulberă speranțele lui Gigi Becali: "Nu vor ajunge vreodată la Chelsea, nici în liga a doua n-au șanse!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 septembrie 2017

Impresarul român Florin Manea este de părere că Chelsea nu va cumpăra jucători de la FCSB, deși au apărut informații că londonezii ar monitoriza 4 fotbaliști din lotul lui Nicolae Dică.

"Am vazut că Chelsea monitorizează 4 steliști. Vă spun ceva. Chelsea monitorizează 10.000 de jucători. De la a-i vedea la a-i cumpăra e cale lungă. Îmi plac toți 4, să fie clar, dar nu vor ajunge vreodata la Chelsea.

Diferența e prea mare între România și Anglia, nici măcar în liga a doua nu au cum să reușească. Vedeți Adi Popa. Nici dacă ajunge Steaua în semifinalele Europa League nu e destul pentru a vinde în Premier League. Nu vreau să fiu considerat rău, dar spun realitatea", a afirmat Florin Manea la Radio Sport 1.

Michael Emenalo, directorul sportiv al lui Chelsea, a urmărit săptămâna trecută partida dintre FCSB și Dinamo și i-a remarcat pe Florinel Coman (19 ani, atacant), Dennis Man (19 ani, atacant), Florin Tănase (22 de ani, mijlocaș) și Dragoș Nedelcu (20 de ani, fundaș) - detalii AICI!

Transferat iarna trecută la Reading, în Championship, Adi Popa a jucat doar opt meciuri în sezonul trecut din liga a doua engleză și a marcat o singură dată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.