Liga 1

Steliano Filip, despre semieșecul cu Astra și absența de la lot: "Eram convins că nu mă ia Contra"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 septembrie 2017

Steliano Filip, fundașul celor de la Dinamo, a comentat remiza obținută de echipa sa în fața Astrei, 1-1, încercând să găsească posibile explicații ale declinului în care se află formația alb-roșie.

"Ne-am fi dorit o victorie pentru că aveam nevoie de puncte. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am primit gol dintr-o execuție foarte bună, a fost greu de apărat, dar nu contează. Important e ca noi să jucăm cât mai bine în continuare, trebuie să adunăm puncte. 

Trebuie să strângem rândurile, să adunăm puncte. Să fim realiști totuși, am întâlnit o echipă bună și nu am putut mai mult", a declarat Steliano Filip, la TV Telekom Sport.

"Eram convins că nu voi fi la națională, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Doresc multă baftă lui Sergiu Hanca și echipei naționale"  Steliano Filip

Sergiu Hanca a vorbit și el despre meciul cu Astra:

"Am vorbit cu Mister imediat după meci, pe teren, s-au spus câteva lucruri, dar vor rămâne între noi. Ne doream mult victoria, cred că am arătat determinare și atitudine. Dacă aveam șansă, puteam câștiga cele trei puncte. Suntem într-o pasă mai puțin bună, pauza vine foarte bine, vom lucra și sperăm că vom reveni mai puternici. Trebuie să avem atitudine mai bună, azi atât am putut. Dacă vom începe să câștigăm meciuri încrederea noastră va crește și vom juca mult mai bine. 

Suporterii și-au pierdut răbdarea pentru că nu i-am răsplătit. Le înțelegem supărarea, dar sunt sigur că vom începe să câștigăm și vom fi în primele șasea declarat Hanca, la TV Telekom Sport.

"Cosmin Contra e un antrenor bun, sunt convins că are o strategie bună. Știu că dânsul are încredere în mine și voi merge acolo pentru a-i răsplăti această încredere. Mi-aș dori să fie cât mai mulți dinamoviști la lot, dar totul depinde de strategia antrenorului" Sergiu Hanca

Citește AICI cronica partidei Dinamo - Astra 1-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.