Nationala

Șumudică s-a enervat și critică selecția lui Contra: "Nu înțeleg de ce nu l-a chemat. Are un fel de depresie"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 octombrie 2017

Marius Șumudică s-a arătat extrem de surprins de faptul că selecționerul Cosmin Contra nu l-a chemat pe Cristi Săpunaru (33 de ani) la echipa națională pentru "dubla" cu Kazakhstan și Danemarca.

"Nu înţeleg de ce Săpunaru nu este. Nu am putut să-l folosesc, a avut un fel de depresie. Nu s-a aşteptat la aşa ceva, să nu fie convocat la naţională, având în vedere că e la echipa de pe locul 2 din Turcia şi joacă meci de meci.

În momentul de faţă, Săpunaru este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali. A avut o săptămână mai nefastă. Am vorbit cu el, era dezamăgit. Am considerat că e mai bine să nu încep cu el. Mi-a zis: «Şumi, nu sunt ok pentru meciul ăsta».

L-a afectat. Nu se poate să joci titular la echipa de pe locul 2 din Turcia, să joci toate meciurile şi să aduci jucători care, săracii, nu sunt de valoarea lui Săpunaru la momentul actual. La echipa naţională trebuie să vină jucători care în momentul respectiv sunt cei mai în formă. Şi dacă au 42 de ani, şi dacă au 50", a declarat Şumudică, la momentul venirii în țară, conform TV Digi.

16 meciuri
a jucat Săpunaru pentru prima reprezentativă a României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.