Liga 1

FOTO+VIDEO FCSB, victorie facilă cu Sepsi, 4-0 » Roș-albaștrii au primit două penalty-uri, iar Sepsi a dat un autogol

+17 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 octombrie 2017

FCSB s-a impus cu 4-0 în meciul disputat în deplasare la Brașov, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, și a revenit pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1.

Primele 25 de minute s-au scurs fără vreo ocazie importantă de gol, însă FCSB a avut apoi nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a marca de trei ori, iar două dintre reușite au venit de la punctul cu var.

În minutul 25, Florin Tănase a fost faultat în careu de Răduțoiu, iar Sebastian Colțescu nu a ezitat și a indicat punctul de la 11 metri. Tot Tănase a executat penalty-ul și a deschis scorul pentru FCSB.

Mijlocașul de 22 de ani le-a mai obținut o lovitură de la 11 metri roș-albaștrilor patru minute mai târziu, când a fost faultat de Oros, iar de această dată Gnohere a executat și a dublat avantajul oaspeților.

Cu 10 minute înainte de pauză, apărarea lui Sepsi a cedat din nou, iar Ghinga a trimis în proprie poartă la capătul unei faze fixe.

Nicolae Dică a fost nevoit să-l înlocuiască pe Florinel Coman în minutul 64, când fotbalistul adus de la Viitorul a acuzat dureri la coapsă și a fost schimbat cu Teixeira.

Fostul atacant al roș-albaștrilor, Nikolici, a intrat pe teren cu aproximativ 20 de minute înainte de final și ar fi putut reduce din diferență la un corner executat de Patrick Petre, însă lovitura sa de cap a lovit transversala porții lui Niță.

Scorul final a fost stabilit de Daniel Benzar, intrat la pauză în locul lui Gnohere, cu un șut la vinclu, din interiorul careului, care l-a lăsat spectator pe Fejer.

Victoria cu Sepsi o readuce pe FCSB pe locul al doilea, la 4 puncte în urma liderului CFR Cluj, care s-a impus în meciul din această etapă cu Juventus, 2-0 (detalii AICI).

9 penalty-uri a obținut Florin Tănase în Liga 1

30 de goluri a înscris Tănase în cele 112 jocuri din Liga 1 în care a evoluat

Sepsi - FCSB 0-4
Au marcat
: Florin Tănase '26 (pen.), Gnohere '31 (pen.), Ghinga '34 (autogol), D. Benzar '74
TEXT / VIDEO

Sepsi: Fejer - Răduțoiu, Ursu, Oros, C. Grecu - Ghinga, Petrovikj - I. Fulop, C. Herea, P. Petre - Hadnagy
Rezerve: Niczuly, Damian, Dima, Nikolici, Papsys, Astafei, Dumbravă
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Niță - Enache, Bălașa, Planici, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Florin Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: Vlad - Larie, Morais, Achim, D. Benzar, De Amorim, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru central: Sebastian Colţescu
Tușieri: Adrian Ghinguleac și Ciprian Danşa

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.