Liga 1

EXCLUSIV Sepsi rămâne fără antrenor după meciul cu FCSB » Cine va fi noul tehnician al covăsnenilor

FOTO: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 01 octombrie 2017

Valentin Suciu, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, va părăsi echipa covăsneană începând de luni din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din prima parte a campionatului. După 12 etape, Sepsi a strâns doar 10 puncte, situându-se pe locul 12.

Conform surselor GSP.RO, noul antrenor al lui Sepsi va fi Tibor Selymes. Pe listă a  mai fost și Laszlo Gyuszi Balint (38 de ani), fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș, ajuns între timp la Csikzsereda, în Liga a 3-a. 

Suciu va fi destituit de la Sepsi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB din această seară, care va avea loc de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

În vârstă de 47 de ani, Selymeș și-a început cariera de antrenor în 2005, la gruparea maghiară Sopron. Acesta a mai antrenat la Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare.

  • Sepsi - FCSB e azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. De asemenea, duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.