Liga 1

EXCLUSIV Dinamoviștii pregătesc un amical pentru a-l ajuta pe Cucu » Prețurile biletelor + gest inedit al unui fan

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 02 octombrie 2017

Dinamo va disputa vineri un meci amical împotriva ciprioților de la Aris Limassol, pentru a-l ajuta pe Mihai Daniel Cucu, suporterul dinamovist bolnav de cancer pentru care jucătorii alb-roșii au intrat cu un banner la meciul cu Astra de etapa trecută.

Partida se va juca pe "Ștefan cel Mare", de la ora 20:00, iar biletele vor avea prețul unic de 20 de lei. Încasările vor fi donate familiei suporterului prin fundația Dinamo Evolution, iar meciul va fi urmat de o licitație în care vor fi scoase la vânzare tricourile speciale purtate de fotbaliști la partida amicală.

Mai mult, un fan dinamovist a decis să se tundă după 5 ani, iar banii strânși la licitație vor merge pentru a-l ajute pe Cucu.

La doar 34 de ani, Mihai a fost diagnosticat la doar 34 de ani cu cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe. În acest moment, Mihai este internat într-un spital din Turcia și face chimioterapie, iar tratamentul costă în primă fază 38.000 €.

O parte din sumă a fost suportată de Dan, dar pentru a putea duce la bun sfârșit tratamentul, dinamovistul are nevoie de tot ajutorul celor din jur.

Cine dorește să facă o donație pentru a-l ajuta pe acesta să se însănătoșească, poate dona orice sumă în contul RO24RZBR0000060009896580 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.