Campionate

GALERIE FOTO Scandal la antrenamentul naționalei Spaniei » Pique, atacat dur: "Nenorocitule, nu mai veni la națională!"

+5 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 October 2017

Subiectul independenței Catalunyei escaldează tot mai mult, extinzându-se rapid și în lumea sportului.

Gerard Pique, legendarul fundaș al Barcelonei și al naționalei Spaniei, a fost înjurat ca la ușa cortului astăzi, în cantonamentul de la Las Rozas, acolo unde selecționata iberică pregătește pentru "dubla" din preliminariile CM 2018 cu Albania și Israel.

Totul a plecat de la declarațiile recente ale lui Pique, care i-a îndemnat pe catalani să meargă la referendumul separatist ce ar fi trebuit să aibă loc duminica trecută. 

Pique a fost fluierat la scenă deschisă de fanii "La Roja" prezenți în tribună. Fundașul Barcelonei a beneficiat de o primire extrem de ostilă și nu a scăpat niciun moment de insultele fanilor iberici, care l-au insultat în limba catalană. 

"Pique, pleacă", "Pique, nenorocitule, nu mai veni la națională" și "Pique, Spania este națiunea ta", au fost cele mai agresive lozinci ale celor prezenți în tribună, fiind nevoie chiar de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe fanii recalcitranți, anunță Marca.

Fundașul de 30 de ani nu s-a lăsat intimidat de curentul iscat împotriva sa și a continuat antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

De furia suporterilor nu a scăpat nici selecționerul Julen Lopetegui, căruia i s-a reproșat convocarea la națională a lui Pique.  

Vezi și: VIDEO+FOTO Pique a izbucnit în lacrimi la finalul meciului cu Las Palmas: "Mă retrag dacă asta vreți!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.