Liga 1

Planul impresionant pus la punct de Becali: "Muncim degeaba" » Ce superinvestiție a făcut patronul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 octombrie 2017

Massimo Pedrazzini a revenit la FCSB și se va ocupa de echipele de juniori ale clubului roș-albastru, ocupând funcția de director tehnic la FCSB II.

Antrenorul italian a dezvăluit că Gigi Becali a făcut investiții importante în Centrul de Copii și Juniori de la FCSB și a prezentat ce proiect are echipa roș-albastră.

"Dacă ne gândim doar la câștigarea campionatului și nu producem jucători pentru prima echipă, muncim degeaba. Avem de învățat de la Hagi, care a făcut o muncă extraordinară.

Modelul nostru nu poate să semene cu niciunul din lume, dar la condiții ne putem compara. Avem terenuri de antrenament, iar acum facem o sală de forță doar pentru juniori. Avem vestiare, bucătărie și sălă de mese doar pentru juniori. În vară vom avea și un teren cu iarbă, doar pentru juniori și echipa a 2-a.

Avem și camere unde stau juniorii. Sunt 46 de camere cu plasmă și cu PlayStation. Sunt condiții foarte bune. Avem psiholog și pedagog. În plus, toți copii sunt duși la școală. Nu cerem nicio taxă. Contează doar atitudinea. Facem selecții periodice și încercăm să aducem cei mai buni copii.  Nu știu cât s-a investit. Eu mă ocup de metodologie, dezvoltare și pregătire", a spus Pedrazzini la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.