Campionate

Senzațional! Un oficial al lui Juventus a fost suspendat și amendat pentru că a înjurat tehnologia video :O

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 octombrie 2017

Directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici, a fost suspendat și amendat pentru că a folosit cuvinte injurioase la adresa arbitrajului video, după ce Juventus a pierdut un avantaj de 2-0 în meciul cu Atalanta, încheiat la egalitate, 2-2.

Paratici a primit o amendă de 20.000 de euro și o suspendare de aproximativ două săptămâni, până pe data de 15 octombrie. La finalul meciului dintre Juventus și Atalanta, oficialul a adresat numeroase cuvinte injurioase la adresa VAR, pe tunelul spre vestiare.

În meciul jucat în deplasare cu Atalanta, Juventus a avut un gol anulat când conducea cu 2-1, marcat de Mandzukici. Reușita croatului a fost anulată pentru un fault petrecut la centru, cu 10 secunde mai devreme.

Centralul Damato n-a văzut cotul în față aplicat de Lichtsteiner lui Gomez și a revenit după vizionarea reluărilor, arătând și "galben". 

Campionii au acuzat după meciul de la Bergamo folosirea abuzivă și injustă a arbitrajului video. "Bătrâna Doamnă" a făcut etapa trecută primul pas greșit din Serie A și Napoli este lider, cu maximum de puncte și un avans de două lungimi față de campioana en-titre. 

"Dacă vrem ca fotbalul să nu mai fie sport, să continuăm să apelăm subiectiv la VAR! Vom ajunge în martie să revedem toate fazele decisive și va dura 4 ore, ca în sporturile americane" Massimiliano Allegri, după meciul cu Atalanta

18-5 este raportuldeciziilor corecte cu cele greșite, luate în urma consultării VAR în Serie A

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.