Liga 4

VIDEO CSA Steaua a făcut scor și în Cupa României, împotriva echipei lui Iordănescu jr.

Foto: Asociația Steliștilor 1947

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 October 2017

CSA Steaua n-a suferit nicio înfrângere în acest sezon de Liga a 4-a, dar nici în Cupa României, unde astăzi s-a impus în runda a patra, faza pe București, în fața celor de la VK Soccer, scor 6-1.

Pentru formația din Liga a 5-a a evoluat și stoperul Andrei Iordănescu (23 de ani), fiul lui Anghel Iordănescu.

"Nu știu dacă o să ajungă la cel mai înalt nivel, pentru că are în paralel și alte activități, dar faptul că vine și face cu plăcere și este serios, pe mine mă bucură, pentru că este vorba de familie. Eu mă bucur și îi țin pumnii", a spus, conform TV Digi, unul dintre frații lui Andrei, Edi Iordănescu, care a fost și el prezent la meci. 

Marius Lăcătuș și Ion Ion au jucat în partida de astăzi cu rezervele. Pentru Steaua au marcat Turbatu (35), Lolescu (42), Rareș Popa (51 și 55), Claudiu Zamfirescu (82) și Gabriel Petcu (87).

Echipa de start a Stelei: Chiș - Lolescu, R. Chivu, Sg. Chirilă, Ed. Radu - Turbatu, Dorobanțu, Olaru, Zeciu - Măcriș, Al. Izvoranu

Acest meci a contat pentru turul al patrulea din faza de pe București. Câștigătoarea Cupei României de pe București va evolua în sezonul viitor în tururile preliminare din Cupa României, unde vor participa echipele din ligile doi și trei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.