Campionate

Un nou jucător de la Real Madrid este în vizorul Fiscului! De ce este suspectat și cum se apără fotbalistul

Articol de Cristian Toma  —  marţi, 03 octombrie 2017

Fundașul brazilian al lui Real Madrid, Marcelo Vieira, este cel mai nou jucător suspectat că ar fi fentat taxele fiscale.

Potrivit publicației iberice El Mundo, agenția spaniolă de impozitare (AEAT) a sesizat procuratura din Madrid, cu privire la presupuse infracțiuni fiscale săvârșite de Marcelo. Concret, internaționalul brazilian este suspectat că a declarat 350.000 de lire sterline ca drepturi de imagine prin intermediul sistemului de impozit pe profit, care are o taxă mai mică, iar AEAT consideră că Marcelo ar fi trebuit să declare banii câștigați că plăți personale, ceea ce inseamnă că ar fi trebuit să plătească mai mult statului.

Cu toate acestea internaționalul brazilian în vârstă de 29 de ani neagă afirmațiile și spune că toate taxele au fost plătite în mod corespunzător.

În cazul îl vor găsi vinovat pe Marcelo, procurorii spanioli îl vor trimite în judecată.

Fundașul brazilian nu este singurul jucător actual sau care a fost la Real Madrid acuzat de săvârșirea unor presupuse infracțiuni fiscale. Ricardo Carvalho, Pepe, Angel Di Maria, Fabio Coentrao, Luka Modrici și Cristiano Ronaldo au fost suspectați că ar fi fentat taxele fiscale.

8partide a disputat Marcelo în acest sezon în toate competițiile în tricoul lui Real Madrid reușind 2 pase de gol




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.