Cupa Romaniei

Scandal uriaș în Cupa României: fugărit de adversari pe teren după un gest lipsit de fair-play » Decizia disperată a antrenorului și cum s-a terminat partida

FOTO: Sportul Doljean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 octombrie 2017

FC Argeș a obținut astăzi calificarea în șaisprezecimile Cupei României, impunându-se pe terenul echipei de Liga 3-a CSO Filiași în urma executării loviturilor de departajare. 

Victoria argeșenilor a fost însă una intens contestată de gazde, violeții apelând la un truc lipsit de fair-play: conduși cu 1-2 în minutul 90, piteștenii nu au trimis mingea în aut la o fază în care un jucător al gazdelor se afla întins pe teren, în suferință. "Radu Bârzan, marcatorul primului gol al lui FC Argeș, nu a trimis mingea afară, lansându-și colegii în atac", informează Sportul Doljean. 


Radu Bârzan (mijlocaș, 18 ani), împrumutat de la CS U Craiova, e internațional de juniori. Foto: arenavalceana.ro

La faza imediat următoare, FC Argeș a restabilit egalitatea, prin Andrei Nilă, evitând astfel o eliminare rușinoasă în fața unei echipe modeste de categorie inferioară.

Văzându-se egalați, jucătorii gazdelor au luat foc, adresându-i lui Bârzan cuvinte grele și alergând după el pentru a-i aplica o corecție fizică. În cele din urmă, Iordan Eftimie, tehnicianul lui FC Argeș, a hotărât să-l scoată de pe teren pe Bârzan pentru a-l proteja de furia adversarilor.

Argeșenii s-au impus la loteria penalty-urilor, însă au părăsit terenul fluierați la scenă deschisă de fanii micuțului orășel din județul Dolj. 

Vezi aici primele rezultate din Turul IV al Cupei României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.