Liga 1

Situație tensionată la FCSB! Un jucător important ar putea fi dat afară » Ar putea fi înlocuit cu un dinamovist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 octombrie 2017

Harlem Gnohere și-a șubrezit statutul tocmai când reușise să joace mai mult, în contextul accidentării lui Alibec. Comportamentul francezului i-a supărat și pe Dică, și pe Becali.

Dică a mai avut o problemă la Brașov: Gnohere a fost titular în al doilea meci la rând, după cel cu Lugano, și a părut iar rupt de echipă. Francezul și-a certat colegii că nu-i pasează, mai ales Tănase a fost ținta reproșurilor. Tănase, fost coleg cu Dică la Viitorul. Și ambii foști colegi în Dobrogea cu Alibec, concurentul "Bizonului" pentru locul de titular. Dică l-a scos pe Gnohere după 45 de minute: "Era nervos și avea deja un cartonaș galben. Și arbitrul mi-a atras atenția că riscă eliminarea dacă se mai comportă așa". 

Dacă ar pleca Gnohere, FCSB l-ar putea aduce pe Adam Nemec, atacantul de 32 al lui Dinamo, pentru care Becali vrea să plătească 500.000 de euro. Slovacul mai are contract cu echipa alb-roșie până în vara lui 2018.

Gnohere a acordat de curând un interviu pentru un site francez, în care a susținut că "Alibec joacă titular doar pentru că e român!". El are 4 goluri în acest sezon, Denis nu are niciunul. Ex-dinamovistul ceruse în vara asta să i se permită să plece, însă a fost blocat. Șansele pentru un transfer în iarnă sunt mult mai mari, pentru că frustrarea lui Eddy că nu e titular l-a enervat pe Becali: "Se vaită că nu joacă, dar când e pe teren sare mingea din el! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.