Diverse

Anunț de ultimă oră! Cristi Borcea, aviz favorabil pentru eliberarea condiționată după 3 ani și 7 luni de închisoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 octombrie 2017

Cristi Borcea a primit o veste incredibilă azi. Fostul acționar al lui Dinamo poate fi eliberat condiționat, anunță realitatea.net. Decizia luată azi de magistrații Tribunalului București nu este însă definitivă.

Ea poate fi atacată în termen de 3 zile. Borcea a efectuat ore de muncă în folosul comunității și ar fi spălat chiar podelele din închisoare, anunță sursa citată.

"Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012.

Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017", se arată în comunicatul Tribunalului București.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare la 4 martie 2014. Sentința Curții de Apel București a fost definitivă.

3 ani și 7 luni 
de închisoare a executat Cristi Borcea din pedeapsa de 6 ani și 4 luni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.