Liga 1

Oficialii lui CFR Cluj au luat o decizie în privința lui MM Stoica: "Gata!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 October 2017

Bogdan Mara i-a răspuns lui MM Stoica după ultima ironie a acestuia. Oficialul CFR-ului a promis că acesta va fi ultimul răspuns pe care îl va primi MM, urmând să fie ignorat de acum de conducerea ardelenilor.

"Am citit ce a scris Meme. Văd că mereu pune aceeaşi placă, cred că lumea s-a şi plictisit de acest subiect. Până la urmă, avem acelaşi număr de penalty-uri şi noi, şi FCSB şi mi se pare cât se poate de normal să fie mai multe decât la alte echipe pentru că suntem două echipe extrem de ofensive.

Am vorbit cu colegii mei de la CFR şi am decis ca de acum încolo să nu mai băgăm în seamă ce spune Meme, să nu-i mai răspundem. Gata!

Cred că ar normal ar fi ca Mihai Stoica să aibă mai mult respect faţă de Dan Petrescu, dar şi faţă de alte persoane de la CFR. Ştie foarte bine la cine mă refer", a spus Bogdan Mara, managerul sportiv al CFR-ului, conform TV Digi Sport.

Citește aici despre ultima ironie a lui MM la adresa CFR-ului: Ironia lui Mihai Stoica la adresa CFR-ului, după finalul turului: "Acel moment când ești informat de asta" :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.