Tenis

Prima reacţie după victoria fantastică a Soranei cu Pliskova: "N-a fost un meci extraordinar. Jocul poate fi mai bun"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 October 2017

 Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 4 WTA, în turul III la Beijing, scor 6-1, 7-5.

Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, a vorbit despre victoria româncei şi despre meciul din sferturi, cu Jelena Ostapenko.

"Sorana este foarte matură şi ştie ce are de făcut. Se află pe un drum foarte bun. Astăzi n-a făcut un meci extraordinar. Ea poate juca mai bine. Din punct de vedere tactic, Sorana a făcut ceea ce trebuia. A luat mingea devreme şi nu i-a dat voie Karolinei să intre în meci.

Sorana a atacat mereu. Ulterior, Pliskova a intrat în meci, dar Sorana a fost puternică mental şi a avut un joc solid. Aşa a reuşit să tranşeze meciul.

Cîrstea şi Ostapenko au jucat împreună şi se cunosc. E un meci dificil şi va fi greu pentru Sorana. Vom încerca să pregătim meciul cât putem de bine. Ea trebuie să intre cu încredere pe teren pentru că joacă foarte bine în acest moment", a spus Cruciat la TV Digi Sport.

Până acum, Cîrstea şi Ostapenko s-au duelat o singură dată, la US Open, când letona s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4. Cele două au făcut pereche la dublu la ultimele turnee, dar fără să obţină rezultate importante.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.