Tragedie

FOTO Dinamoviștii au comemorat 17 ani de la moartea lui Hîldan! Miriuță și jucătorii s-au întâlnit la cimitir cu tatăl "Unicului căpitan"

+9 Foto
Foto: FC Dinamo București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 octombrie 2017

Jucătorii lui Dinamo în frunte cu antrenorul Vasile Miriuță au mers astăzi la cimitirul unde e îngropat Cătălin Hîldan pentru a comemora 17 ani de la trecerea în neființă a ”Unicului căpitan”.

La cimitirul din Brănești alături de dinamoviști s-a aflat și tatăl lui Cătălin Hîldan. "Câinii" au dus flori și au aprins câte o lumânare la căpătâiul fostului lor căpitan.

Pentru fotbalul românesc şi mai ales pentru fanii dinamovişti, 5 octombrie este una dintre cele mai triste amintiri. Este ziua în care, în 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren.

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria "Unicului Căpitan".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.