Nationala

Budescu îl laudă pe selecționer: "Contra a venit cu un plus" » Alex Ioniță, emoționat la debut: "M-am sufocat"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 October 2017

Constantin Budescu, marcatorul a două goluri în meciul câștigat de România în fața lui Kazahstan, scor 3-1, s-a arătat extrem de mulțumit de publicul ploieștean de pe arena ”Ilie Oană” și spune că atmosfera la națională e excelentă.

"Mă bucur că am marcat, dar cel mai mult mă bucur că am obținut o victorie. Nu am jucat să demonstrez nimic nimănui. De câte ori vin la națională eu mă bucur de fotbal. La penalty am vrut să execut eu ca să termin faza după ce am început-o. Mereu m-am simțit bine aici la Ploiești. Mă bucur că cei de aici m-au aplaudat. Am avut foarte mulți prieteni în tribune. Putem spune că e un nou început".

Despre noul selecționer, Budescu a spus la TV Digi Sport: "E o atmosferă bună cu domnul Contra, a venit cu un plus. Ne bucurăm că am putut să-i oferim o victorie. Mergem cu Danemarca să câștigăm, deși calificarea e jucată.

Alexandru Ioniță la debut

Alexandru Ioniță a debutat astăzi, la 22 de ani, în tricoul naționalei și recunoaște că a suferit din cauza emoțiilor. Mai mult, acesta a apreciat și jocul excelent al lui Budescu, jucător în locul căruia a intrat în minutul 79.

"Am avut foarte mari emoții, chiar m-am și sufocat, dar sper să demonstrez și la națională ce am arătat la Astra. Așteptam momentul să intru pentru că scorul era favorabil nouă. Sper să strâng cât mai multe selecții în tricoul naționalei și să-i reprezint cu mândrie pe cei de acasă.

Visam la momentul ăsta de când am ajuns la Astra. Prin evoluțiile mele am demonstrat că merit să ajung aici. Le mulțumesc foarte mult suporterilor pentru că m-au aplaudat când am ieșit la încălzire. Am rămas surprins și le promit că nu-i voi dezamăgi. În această seară au fost incredibili.

Budescu e un jucător incredibil de bun și mă bucur că am fost coleg cu el la Astra și acum la națională", a adăugat Ioniță.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.