Nationala

Pițurcă îl felicită pe Contra, dar trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Danemarca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 octombrie 2017

Victor Pițurcă a comentat debutul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale, victorie cu Kazahstan, scor 3-1. A vorbit și despre evoluția lui Constantin Budescu, fotbalist care a marcat de două ori și s-a distrat cu fundașii oaspeților.  

"Pentru Cosmin Contra, pentru echipa României, pentru toată lumea era importantă această victorie. Acum, se poate pregăti în linişte meciul din Danemarca. În rest, nu pot fi spuse prea multe.

Au fost două echipe care nu au jucători de mare calitate, astfel încât să avem un meci spectaculos. Budescu e un jucător care are calităţi tehnice foarte bune şi, mai ales dacă e lăsat, poate să-şi pună colegii în situaţii foarte bune de a înscrie. În Danemarca nu va fi la fel de uşor pentru Budescu.

Nu mai e atât de uşor să driblezi în Danemarca, nici nu ştiu dacă te mai întorci cu faţa spre poarta adversă. Trebuie să fim pregătiţi pentru un presing în terenul nostru. N-are de ce să ne fie teamă acum. De ce să ne mai fie teamă? E un meci important, contează mult pentru Contra şi pentru echipa naţională, dar nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.