Nationala

Chipciu a dezvăluit cum i-a motiva Contra înaintea meciului: "Ne-a spus o poveste emoționantă și m-am regăsit în ea"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 octombrie 2017

Alexandru Chipciu a vorbit despre diferențele dintre selecționerul Cosmin Contra și fostul antrenor Christoph Daum, dar a dezvăluit și cum i-a motivat fostul tehnician dinamovist înaintea meciului cu Kazahstan câștigat cu 3-1.

"E o bucurie tristă totuși pentru că nu ne-am calificat la Campionatul Mondial. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre foștii antrenori pentru că sunt jucător profesionist. Cosmin e o fire diferită pentru că e antrenor român. Când îți transmite un antrenor român ceva altfel primești mesajul. Am fost în comunism mulți ani și poate mentalitatea noastră nu e ca cea de afară și probabil de aceea a avut probleme domnul Daum.

Cred că au rămas și lucruri bune de la domnul Daum. Chiar dacă nu mai avea voce, Cosmin ne-a felicitat după joc. Ne-a spus o poveste emoționantă înaintea meciului și m-am regăsit în acea poveste. Nu vreau să vă spun despre ce e vorba, e o poveste personală", a declarat Chipciu la TVR 1.

"Am încercat să venim cu o energie nouă. Cred că Cosmin Contra a reușit să ne transmită din energia lui, ne-a motivat foarte bine și a reușit să ne transmită din spiritul lui de luptător. Cred că e important să avem alături de noi un om care să știe ce înseamnă echipa națională" Vlad Chiricheș

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.