Tenis

Halep e gata de meciul din semifinale! Prima reacție după ce și-a demolat adversara în "sferturi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 octombrie 2017

Fără să forțeze, Simona Halep a învins-o clar pe Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1 și s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de la Beijing. Astfel, românca a făcut încă un pas spre primul loc WTA. În penultimul act o va întâlni pe Jelena Ostapenko, cea care a învins-o în două seturi pe Sorana Cârstea, 6-4, 6-4.

Partida dintre Halep și Ostapenko se va juca sâmbătă, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de azi.

Românca a oferit prima reacție după acest succes și a explicat la ce se așteaptă de la următorul meci. 

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat bine. Doar mi-am făcut jocul şi mi-am păstrat stilul, am fost foarte consistentă şi solidă în acelaşi timp.

Am început să am mai multă încredere în loviturile mele, în direcția pe care o imprim mingii. Cred că am servit foarte bine azi. Și înainte de meciul cu Șarapova m-am simțit mai încrezătoare. Mă simt tot mai bine pe teren și am dorința de a câștiga fiecare meci. 

În turul următor mă aştept la un meci dificil, va fi o mare provocare cu oricare voi evolua, aşa că mă voi gândi ce trebuie să joc împotriva lor şi să încerc să-mi fac treaba ca azi", a declarat Halep, potrivit site-ului WTA, notează News.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.