Campionate

Romario spune că a fost un fotbalist mai bun decât Messi și Ronaldo » VIDEO cu cele mai frumoase goluri ale brazilianului

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Toma  —  Friday, 06 October 2017

Legendarul atacant brazilian Romario consideră că a fost un fotbalist mai bun decât Messi și Ronaldo.

În vârstă de 51 de ani, Romario este în prezent senator al statului Rio de Janeiro în Congresul Braziliei. Cu ocazia prezentării cărții sale intitulată "Un ochi pe minge, altul în birouri", brazilianul a declarat că Messi, Ronaldo și Neymar sunt cei mai buni jucători din lume, însă nu sunt mai buni decât a fost el.

55 de goluriîn 70 de partide a marcat Romario pentru naționala țării sale, cu care a câștigat un Campionat Mondial, 2 Copa America și o Cupă a Confederațiilor

"Este adevărat că Messi și Ronaldo au calități diferite față de mine și că sunt cei mai buni jucători din lume la ora actuală alături de Neymar. Au câștigat mai multe titluri și Baloane de Aur, dar pot să spun că am marcat mai multe goluri decât cei doi. Niciodată nu vor atinge numărul de goluri marcate de mine", a spus Romario.

1 Balon de Aura câștigat Romario. Messi are 5, Ronaldo are 4

Sud-americanul susține că a marcat 1003 goluri, însă FIFA îl contrazice spunând că acesta a luat în calcul și golurile marcate în meciurile amicale și în campionatele de juniori. Potrivit statisticilor Romario a înscris 743 goluri în meciurile oficiale jucate pentru naționala Braziliei și cele de club, în timp ce Ronaldo a marcat 608 goluri de toată cariera sa, cu 35 de goluri mai multe față de Messi care a punctat de 573 ori.

surse: univision.com, goal.com, si.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.