Nationala

De ce nu joacă bine Andone la națională? Pițurcă știe motivul și îi spune secretul lui Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 October 2017

Victor Pițurcă știe de ce Florin Andone nu dă randament la echipa națională a României. Îi explică lui Cosmin Contra cum să-l folosească pe atacantul lui Deportivo pentru a da goluri și pentru națională, nu doar la echipa de club. 

"Mi se pare că joacă mereu la fel, e foarte important să analizeze Cosmin jocul lui şi să îi dea sarcini precise, ca să îşi pună valoarea în evidență. El se demarcă mereu, dar nu o face corect, mai ales pentru echipa României, care are un astfel de joc.

Eu cred că Andone trebuie folosit în anumite meciuri, pentru că el e extrem de puternic şi poate ţine apărarea adversă tot timpul în block-start şi să le facă loc coechipierilor care ar trebui să îl susţină. Vă aduceţi aminte cu Franţa la Turneul Final? Acolo, echipa noastră fiind atacată mai mereu, el a făcut un joc extraordinar.

Ei, cu echipe de genul ăsta, el poate să îşi pună în valoare calităţile, dar e important ca şi Contra să îi dea directive clare, să joace vârf-vârf, să nu mai plece în laterale pentru că rămânem fără atacant", a declarat Victor Piţurcă la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.