Tenis

Ilie Năstase a identificat mutarea decisivă care a dus-o pe Halep pe numărul 1: "A contat ENORM"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 octombrie 2017

Ilie Năstase, primul jucător care a fost lider mondial în clasamentul ATP, a văzut numai aspecte pozitive în jocul Simonei Halep după ce a devenit numărul 1 WTA, în urma victoriei cu Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4.

"Am văzut meciul pe final. Cred că și-a îmbunătățit puțin serviciul al doilea. A fost mai agresivă, lucru pe care în trecut nu-l făcea. Pentru tenisul nostru e mult! Cred că în viitor și băieții se vor ridica la nivelul fetelor.

Problema e că acum presiunea va fi pe Simona, pentru că toată lumea va dori s-o bată. Ne vin fete din spate", a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport.

Năstase a vorbit și despre faptul că Simona l-a cooptat în staff-ul său pe Andrei Pavel: "Contează foarte mult că Andrei Pavel vorbește în românește cu Halep. Am văzut de multe ori că atunci când venea Darren Cahill, Simona se uita în gol. Contează aceste aspecte". 

Citește și: Prima reacție din tabăra Simonei după ce Halep a devenit numărul 1: "Va reuși să câștige și turnee de Grand Slam" + Cum a fost descoperită românca la 14 ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.