Tenis

Inspirat de succesul lui Halep, Hagi ia o decizie inedită la Viitorul: "Simona, Messi și Ronaldo nu mai au ce să demonstreze"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 October 2017

Gică Hagi o laudă pe Simona Halep pentru faptul că a ajuns pe locul 1 WTA. Totodată, această performanță îl inspiră și anunță că are în plan formarea unei echipe de fotbal feminin în academia de fotbal. 

"Orice român e mândru în momentul de față. Suntem fericiți pentru că un român a ajuns să fie numărul 1 în lume. Eu mă cunosc bine cu tatăl ei și pe ea o știu bine. Știu câte sacrificii a făcut. 

E un exemplu pentru toată lumea că se poate să fim cei mai buni. Este foarte talentată, asta a contat mult. A și muncit mult, însă, repet, prioritar e talentul în acest caz.

Simona a crezut că va deveni numărul 1 încă de când a început tenisul. Ea, Messi și Ronaldo nu mai au ce să demonstreze. E de mult timp sus, nu mai are ce să demonstreze să reziste. A rezistat deja.

O voi invita la mine în academie să vorbească pentru băieți. Are ce să le zică. Constanța a dat mereu oameni de mare valoare, în toate domeniile. Eu și generația noastră am făcut niște lucruri extraordinare, dar n-am fost niciodată primii. Pe viitor cred că se poate. Trebuie să crezi.

Dacă nu-ți construiești succesul, nu va veni niciodată. Ea a construit asta, a crezut în acest lucru de când a început tenisul

Acum mă gândesc chiar să fac o echipă de fete. Trebuie să ajung și aici cel mai bun. Va fi greu, dar e normal. Merită și fetele o șansă în acest sport, e tot mai dezvoltat", a zis Gică Hagi la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.