Nationala

Becali știe ce se va întâmpla la națională: "Contra va schimba 4-5 jucători" » Doi fotbaliști vor fi scoși din echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 octombrie 2017

Gigi Becali este de părere că naționala României s-ar fi calificat la Campinatul Mondial din Rusia dacă l-ar fi avut pe Cosmin Contra selecționer de la începutul campaniei. 

La finalul partidei cu Danemarca, în care România a remizat, scor 1-1, Becali a lăudat munca lui Contra de la națională și l-a sfătuit să promoveze o serie de tineri în locul altor jucători.

"La echipa națională în viitorul apropiat vom avea un Nedelcu, un Coman, un Man, un Alibec, care a fost acidentat azi, și cred că se schimbă datele problemelor. Vor fi 4 sau 5 piese schimbate în echipa națională. Contra n-o să joace cu Hoban și Pintilii, că nu mai pot ei.

Azi am făcut un egal mare. Dacă era Contra antrenor de la început, cred ca eram calificați. Nu cred că Polonia și Danemrca sunt echipe extraordinare. Oricum, nu ajungeam pe locul 4. Punctul ăsta scos de Contra e aur", a spus Becali la finalul partidei cu Danemarca, la Pro X.

 România a terminat grupa de calificare pe locul 4, după Polonia, Danemarca și Muntenegru. Tricolorii au acumulat 13 puncte în cele 10 meciuri. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.