Nationala

Contra a vorbit despre viitorul naționalei, după remiza de la Copenhaga: "Nu mă interesează cum îi cheamă pe jucători" » Explicații legate de alegerea echipei de start

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 October 2017

Cosmin Contra a fost mulțumit de rezultatul obținut de România în ultimul meci al preliminariilor CM 2018, 1-1 cu Danemarca și a vorbit despre deciziile legate de primul XI luate pentru acest meci.

"Am jucat doar cu Hoban închizător pentru că m-am gândit că Danemarca are presing agresiv. Ca să joci fotbal, trebuie să ai jucători care să știe să paseze. L-am simțit bun pe Stanciu la antrenamente și m-am gândit că se va conecta bine cu Budescu. S-a achitat bine de sarcini în prima repriză.

Nu am căutat în mod deosebit să debutez oameni azi, dar așa a decurs jocul, așa că i-am introdus și pe Țucudean, și pe Bancu, alături de Bălașa. Voi lua doar jucători în formă, nu mă interesează cum îi cheamă, au toți ușa deschisă", a spus Contra după meci. 

Selecționerul a lăudat modul în care au luptat tricolorii, în ciuda faptului că au jucat un om în minus după eliminarea lui Ganea. 

"Mă bucur pentru rezultat. Eram într-o situație dificilă, conduși, cu om în minus. Asta demonstrează că avem caracter și atitudine, lucruri pe care le cer la echipa națională. Am întâlnit un adversar de top, care a jucat fizic și ne-a pus multe probleme. Ne-au și dat peste cap.

Acum, la cald, nu pot decât să felicit jucătorii pentru ce au jucat. De nemulțumiri voi vorbi după ce revăd meciul de vreo două ori", a adăugat Contra.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.