Liga 1

EXCLUSIV Detalii despre situația lui Denis Alibec! Ce s-a întâmplat de când n-a mai jucat

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 09 octombrie 2017

Denis Alibec (26 de ani) a jucat ultimul meci pentru FCSB pe 24 septembrie, atunci când vicecampioana a învins-o pe teren propriu pe Dinamo, scor 1-0. Pubalgia, dar mai nou și durerile de spate l-au împiedicat pe Denis să poată fi pe teren la meciurile cu Lugano (2-1) și Sepsi Sfântu Gheorghe (4-0).

Sunt două săptămâni de când Denis face exericiții speciale pentru a scăpa de durerile care l-au împiedicat să dea cel mai bun randament, dar să se și antreneze așa cum trebuie.

Surse GSP.RO susțin că fotbalistul a mai scăpat de durerile la spate, care s-au ameliorat  în ultimele zile. N-a mai avut nici probleme din cauza pubalgiei, asta și pentru că exercițiile pe care le-a făcut au fost controlate, situație total diferită față de cea din meci. 

Denis ar vrea să intre la meciul cu Voluntari, de vineri, ora 20:45, însă doctorii i-ar fi spus că încă nu este bine să forțeze și ar putea totuși să mai aștepte o săptămână până când va reveni pe gazon. Decizia va fi luată cu o zi înainte de meci. 

Dacă nu va juca nici cu Voluntari, ar putea să fie pe bancă la meciul de pe 19 octombrie cu Hapoel BeerSheva din grupele Europa League, când i se va acorda cel puțin o repriză, urmând ca la meciul cu ACS Poli Timișoara de duminică, 22 octombrie, să evolueze sigur.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.