Tenis

Întâlnire de gradul zero între premierul Tudose, Halep, Năstase și Ion Țiriac » Se dorește reactivarea Arenelor BNR: "E o crimă ce se întâmplă"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 octombrie 2017

Premierul Mihai Tudose susține că a avut o întâlnire în cursul zilei de astăzi cu Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac pentru a încerca să readucă în administrarea statului Arenele BNR din Capitală.

"Statul român n-a ajutat-o cu nimic pe Halep. Acum se bat toți cu pumnul în piept că e româncă. Am rugat-o să vină să vorbim un pic. Ce-i poți oferi Simonei în afară de dragoste și recunoștință?

Nu mai are nimeni nicio hârtie legată de Arenele BNR. Am rugat pe cineva să cerceteze asta. Am înțeles că ar fi la vânzare pe 30 și ceva de milioane. Mi se pare o crimă ce se întâmplă. Cred că cei de la BNR ar trebui să înțeleagă că asta-i Banca Națională a românilor. Nu e în regulă ce se întâmplă.

Am avut azi o întâlnire cu Simona Halep, Țiriac și Năstase și am încercat să vedem ce-i de făcut pentru Arenele BNR. Soluția cred că e simplă! Trebuie să dăm Arenele BNR Primăriei Capitalei, iar doamna Firea să le pună în funcțiune. Cred că putem organiza turnee internaționale", a declarat Tudose la Antena 3.

"Pot să demonstrez că actele nu sunt în regulă"

 Ion Țiriac a intervenit și el telefonic și l-a completat pe premierul Tudose: "Am avut o întâlnire cu domnul Premier. În sfârșit, cineva ne bagă în seamă. Noi nu avem nimic cu BNR sau cu domnul Isărescu. Noi vrem să ni se dea înapoi ce-i al nostru. Năstase pe ea s-a născut.

Baza trebuie întoarsă tenisului. Ar fi datoria Primăriei Generale să facă ceva pentru București sau și Guvernul o poate lua. Poate deveni cea mai frumoasă bază. Eu, din punct de vedere legal, pot să demonstrez că actele de acolo nu sunt în regulă. Vrem baza cât se poate de repede și rearanjată!

Mai există șansa ca turneul Romania Open în 2019 să vină înapoi. Era un turneu care aducea faimă României", a spus Țiriac pentru sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.