Liga 1

Miriuță, declarații tari despre Nemec! Se ia de jucătorul dorit de FCSB: "Ce să mai facă patronul în cazul ăsta?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 octombrie 2017

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația atacantului slovac, Adam Nemec, al cărui contrat expiră în vara lui 2018.

Tehnicianul "câinilor" a spus că vârfului de 31 de ani i-a propus un nou contract și că acesta ezită să dea un răspuns, deși oferta este una foarte bună.

"Nemec este jucătorul nostru acum. Știu că în iarnă întră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu oricine. Va fi decizia lui. Eu știu că i s-a oferit un nou contract. El trebuie să decidă ce vrea. 

Ce să mai facă și patronul? Domnul Negoiță l-a chemat cu 8 luni înainte să i se termine contractul și i-a făcut o ofertă de prelungire. O ofertă foarte bună. La Dinamo se dau salarii mari. Nu știu ce a fost în vară, dar știu că acum două săptămâni i s-a propus un nou contract. Dacă refuză, înțeleg că nu mai vrea la Dinamo sau are o ofertă mai bună. 

Chiar eu am vorbit cu Adam și i-am spus că clubul îl vrea în continuare. Mi-a spus că va lua o decizie după ce revine de la națională", a spus Miriuță la Pro X.

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, Dinamo i-a propus lui Nemec un salariu de 14.000 de euro pe lună. Nemec mai este dorit și de FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.