CM 2018

VIDEO+FOTO Tim Cahill, erou național în Australia! Golurile sale păstrează echipa în lupta pentru Mondial, după o dublă dramatică împotriva Siriei

+8 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 October 2017

Australia s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața Siriei, în meciul retur al play-off-ului din preliminariile Campionatului Mondial, grație unei "duble" înscrise de veteranul Tim Cahill (37 de ani). Australia va lupta acum cu o formație din Concacaf pentru un loc la Mondialul din Rusia.

După ce meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, sirienii au deschis scorul încă din minutul 6 la Sydney, însă Cahill a egalat șapte minute mai târziu. Victoria s-a decis în prelungirile meciului, când Al Mawas a fost eliminat în minutul 94 și a lăsat oaspeții în inferioritate, iar Cahill a mai punctat o dată în minutul 109.

Siria ar fi putut merge mai departe, dar Omar Al Somah a trimis în bară o lovitură liberă executată de la 25 de metri cu câteva secunde înainte, iar "cangurii" rămân în cărți pentru o participare la Mondialul din Rusia. 

Tim Cahill, atacant legitimat în prezent la Melbourne City, a ajuns la 50 de goluri marcate pentru naționala Australiei, fiind golgeterul all-time al reprezentativei.

Pentru calificarea la Mondial, Australia va înfrunta Panama, Honduras ori Statele Unite.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.