Liga 1

Miriuță a rezolvat o problemă la Dinamo, dar a apărut una nouă » Cum se năruie planul antrenorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 October 2017

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a profitat de pauza provocată de meciurile naționalei pentru a rezolva problemele echipei sale.

Tehnicianul dinamovist a dezvăluit că a avut mai multe discuții cu jucătorii și a eliminat tensiunile dintre jucătorii străini și cei români.

"Peste tot sunt mici probleme. Dar acum s-au reglat. Ne-am pus toți la o masă. Le-am explicat că interesul tuturor este să tragem toți la aceeași căruță, străini, maghiari, români sau africani. Acum totul s-a pus la punct, ăsta e adevărul.

Bokila se pregătește excelent. Am vorbit cu el în particular. Mi-a părut bine că vorbește franceză. I-am explicat dă doar de el depinde să le de-a o palmă contestatarilor", a spus Vasile Miriuță la Pro X.

Miriuță a dezvăluit că nu crede că poate aduce înapoi jucătorii tineri împrumutați, așa cum plănuia.

"Nu cred că pot fi aduși înapoi. Au contracte pe un an și nu cred că pot fi aduși acum. Vom vedea ce va fi", a adăugat antrenorul "câinilor".

Jucătorii împrumutați: Daniel Popa (Botoșani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu și Mihai Popescu (ambii de la Voluntari), Laurențiu Manole și Andrei Târcoveanu (ambii de la Mediaș), Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu (ambii de la Chindia).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.