Liga 1

Becali propune un străin de la FCSB la națională: "Are loc acolo" + Refuză categoric venirea golgeterului Ligii 1 la echipa sa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 October 2017

Gigi Becali susține că l-a propus la naționala României pe postul de fundaș stânga pe Junior Morais, care și-a depus actele pentru cetățenia română. La concurență cu stelistul ar putea fi Camora de la CFR Cluj, care e în aceeași situație cu Morais.

"Tot respectul pentru Camora, dar nu poți să-l compari cu Junior Morais. Camora a fost, dar acum nu mai e. Nu poate fi comparat cu Morais. Știți și voi fotbal. Morais a depus actele pentru cetățenia română. Eu l-am propus pe Morais la națională, că e valoros, dar eu aș scoate regula asta pentru că vreau un român", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Îi apreciez pe cei doi jucători. Trebuie să ne aliniem la fotbalul mondial. Trebuie să vorbesc cu Cosmin, n-am discutat cu el asta. Din punctul meu de vedere cei doi ar putea veni la națională" Mihai Stoichiță, președinte Comisia Tehnică a FRF

Patronul de la FCSB a vorbit și despre ascensiunea din ultima vreme a lui Alexandru Tudorie, care a marcat 6 goluri în tricoul lui FC Voluntari și e golgeterul Ligii 1.

"Nu-mi pare rău că l-am dat pe Tudorie la Voluntari, pentru că am dat doar 50% din el. Nu-l vreau înapoi. Să dea goluri la Voluntari și să luăm banii pe el când va pleca de acolo", a adăugat Becali.

...despre Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani: "Eu mai mult de 700.000 nu dau pe Moruțan. Dar acum nu mă mai interesează așa de mult Moruțan".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.