Liga 1

Prima reacție a dinamoviștilor după ce Becali a anunțat că-l "fură" pe Nemec: "Nu putem să-l ținem cu forța"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 octombrie 2017

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a comentat declarațiile de azi ale lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului mărturisind că e gata să plătească 500.000 de euro în schimbul atacantului slovac de 32 de ani. 

"Nemec e sub contract, cât timp e jucătorul nostru trebuie să-și facă datoria cât mai bine pentru club. A avut o perioadă mai grea, dar se pregătește foarte bine. Nu putem ține un jucător cu forța. Patronul a discutat cu el, și eu am vorbit cu el. Noi i-am făcut o ofertă bună de prelungire, dar nu putem să-l ținem cu forța.

E un pivot bun, un jucător foarte bun, ține bine de minge, pasează bine, muncește foarte foarte mult. Nu are viteză, dar e normal pentru înălțimea lui", a spus tehnicianul dinamovist, la TV Digi Sport.

  • Adam Nemec (32 de ani) evoluează pentru Dinamo din toamna lui 2016. A înscris de 14 ori în 39 de meciuri în Liga 1. 
  • Slovacul e titular în naționala țării sale, pentru care a reușit 9 goluri în 30 de meciuri. 
  • De-a lungul carierei, Nemec a evoluat pentru Dubnica, Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York City, Willem II și Dinamo. 

Vezi și: Becali confirmă GSP și anunță cât va plăti pentru Nemec + Alibec, pe picior de plecare: "Se poate întâmpla ca la Gnohere"

"Bokila e jucătorul nostru, nu-l putem termina după câteva meciuri mai slabe. S-a antrenat exemplar, avem nevoie de fiecare jucător. Ar fi bătaie de joc să-i țin pe bancă pe Nemec sau pe Bokila dacă ambii se pregătesc bine" Vasile Miriuță 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.