Nationala

Clipe dificile pentru Ianis la Fiorentina: "Suferă mult din acest punct de vedere"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 octombrie 2017

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei României sub 21 de ani, susține că Ianis Hagi suferă foarte mult că nu prinde minute la Fiorentina.

"Ianis suferă foarte mult că nu joacă la Fiorentina. Are o calitate fantastică. E clar că nu e la potențialul lui maxim, nu are jocuri în picioare. Se antrenează la un nivel ridica, cu jucători fantastici. A acumulat o experiență bună. Are nevoie să joace.

El a jucat foarte bine în meciurile amicale ale Fiorentinei. Va trebui să aibă răbdare, să muncească mai mult, iar când i se va oferi această oportunitate să demonstreze că merită să joace", a declarat Isăilă la TV Telekom Sport.

2 meciuri
a jucat Ianis Hagi sezonul trecut pentru Fiorentina în Serie A

Selecționerul U21 a vorbit și despre performanța de a fi lider în grupa preliminară pentru Campionatul European.

"E o generație în care eu cred foarte mult. Sunt mulți jucători talentați, joacă la echipele lor de club. Sunt jucători cu un real potențial. Formăm un grup puternic. Am prins încredere în noi. Avem o mentalitate sănătoasă. Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Pentru noi greul acum începe. Portugalia nu-și permite pași greșiți și va veni mai montată.

Pe noi ne-a ajutat enorm regula jucătorului sub 21 de ani din Liga 1. Cel mai bun exemplu e Steaua, unde s-a investit foarte mult. A luat toți juniorii foarte buni. Uitați-vă ce a reușit și Hagi cu Academia", a adăugat Isăilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.