Campionate

VIDEO Penedo și naționala Panama merg la Mondiale cu un gol fantomă » SUA ratează prezența în Rusia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 octombrie 2017

Panama, cu Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, între buturi, s-a calificat în premieră la un turneu final grație și unei mari erori de arbitraj, care a contribuit la trecerea americanilor pe linie moartă. SUA ratează Mondialul pentru prima dată din 1986.

Marți au fost trei ceasuri rele pentru americani și unul norocos pentru naționala dinamovistului Jaime Penedo, Panama. Yankeii au pierdut în Trinidad cu 2-1, după o primă repriză dezastruoasă, încheiată 0-2. Iar Panama, 2-1 cu Costa Rica, și Honduras, 3-2 cu liderul Mexic, i-au devansat în clasament, expediindu-i de pe locul 3, ultimul ce asigură calificarea directă la CM 2018, tocmai pe poziția a 5-a!
Pe linie!

Panama, la care Penedo, 36 de ani, a fost integralist, a beneficiat însă de-o imensă eroare de arbitraj exact când avea mai mare nevoie. Condusă la pauză, reprezentativa gazdă a egalat cu un gol fantomă! La reluarea lui Gabriel Torres, în minutul 52, balonul nu depășise linia porții când fundașul Matarrita l-a respins de lângă bară!

 

Vezi aici VIDEO rezumatul meciului Trinidad Tobago - SUA

Proteste în van

Degeaba au protestat constaricanii. "Centralul" Walter Lopez (Guatemala) și asistenții săi au arătat centrul terenului. Iar în final, celălalt Torres, Roman, a înscris golul victoriei. Și astfel, Panama merge în premieră la un Mondial, Honduras a prins barajul, iar americanii vor vedea Mondialul din Rusia la televizor! 

119 selecții are Penedo în naționala Panama, pentru care evoluează din 2003 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.