Tenis

Sorana Cîrstea a găsit modul perfect pentru a o felicita pe Simona Halep pentru locul 1 WTA: "Probabil o să-i strig ceva de pe balcon" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 October 2017

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală de la Linz, după ce a învins-o pe Alison van Uytvanck, scor 6-3, 7-5, iar după joc a vorbit despre performanța fantastică reușită de Simona Halep.

Sorana spune că n-a apucat s-o felicite încă pe Simona pentru că a devenit liderul mondial WTA, însă nu se agită foarte tare, pentru că așteaptă să revină în țară și să-i spună față-n față.

"Pentru România e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut șansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon (râde)", a spus Sorana Cîrstea, la conferința de presă.

"Este o jucătoare cu o consistență exraordinară, a stat mereu în top 10 și în top 5 și acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o țară mică și sunt foarte fericită să văd cum tenisul unește oamenii, ca o mișcare socială în direcția corectă și mă bucur să fac parte din asta"
Sorana Cîrstea, locul 37 WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.