Liga 4

AMFB a delegat o rudă a unui oficial FCSB la derby-ul Rapid - Steaua din Liga a 4-a!

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 octombrie 2017

Academia Rapid o întâlnește sâmbătă, în Giulești, de la ora 19:15, la Telekom Sport 2, pe CSA Steaua. Meciul se anunță unul extrem de interesant, suporterii dând năvală la casele de bilete pentru a fi siguri că nu ratează acest derby al Ligii a 4-a.

Cum este un meci tare, între cele mai bune echipe ale Ligii a 4-a, arbitrul care va conduce acest duel este Iulian Dima, un "central" care a oficiat multe partide și în Liga 1, anunță TV Digi Sport. 

Bucureșteanul a avut probleme în urmă cu câțiva ani din cauza faptului că a ascuns relația de rudenie cu Marius Ianuli, oficial al celor de la FCSB.

Iulian Dima a condus în acest sezon mai multe meciuri din ligile inferioare. Ultima partidă de Liga 1 condusă a fost Gaz Metan - Poli Timișoara, în anul 2016. Meciul s-a terminat la egalitate1-1.

Acesta nu e singurul meci din al patrulea eșalon condus de un arbitru important. Partida dintre CSA Steaua și CS FC Dinamo, 8-0, l-a avut la centru pe Alexandru Tudor, unul dintre cei mai respectați arbitri din fotbalul românesc. Iar în această etapă, Marius Avram a fost delegat la partida dintre AS Termo - Metaloglobus 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.