Liga 1

Declarații războinice înainte de Voluntari - FCSB: "Să ia oricine campionatul, numai Steaua nu! Dacă nu bate mâine, pierde titlul. Luați 1x"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 October 2017

Directorul general al celor de la FC Voluntari, Dan Leasă, speră ca echipa lui să o încurce pe FCSB la meciul de vineri, ora 20:45, care e în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

A vorbit și despre problema nocturnei, care este cu 10 metri mai scundă decât cele normale, lumina fiind ceva mai puternică. 

"Vreau să câștige campionatul oricine, dar nu Steaua. Ca fost rapidist voi fi mereu antistelist. La cât am suferit eu din cauza acestei echipe, cum să îi doresc binele? Mâine, dacă Steaua nu bate, va pierde campionatul!

Facem totul pentru a-i încurca, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani. Am pregătit bine meciul, e meci de 1X. Ok, e clar, Steaua are prima șansă la titlu, are cel mai bun lot, dar nu ne predăm", a zis Dan Leasă la TV Digi Sport. 

...despre nocturnă: "Vom purta lentile de contact. Să fim serioși! Nu e nicio problemă majoră. Toate nocturnele au o mică problemă până se reglează, adică în câteva meciuri. Dar nu e ceva major".

...despre bilete: "S-au vândut în jur de 2500 de bilete, dar sperăm ca la ora meciului să avem casele închise". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.